Bästa Fildelning-programvaran Avsedd för PC: Överför Filer Webbaserat - Pkeila

Bästa Fildelning-programvaran Avsedd för PC: Överför Filer Webbaserat

Att överföra data från en dator till en annan över internet är bäst att görs genom underbara applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilken vanligtvis programvara to select för File Sharing.

Det enklaste sättet att överföra filer härledd från en av dator till en annan är med hjälp av särskilda program. Fildelning software is vanligtvis data room cloud lagring to laddar upp the filer efter vilken tillåt andra användare att nedladdning dem. Här är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner samt några arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

Som ett resultat av smartphones och bärbara datorer, vi har verkligen blivit mer mobil: vi har upphämtad av med kablar, tjocka kataloger med dokument och boxes with photos. Det är bra när allt du behöver är lagrat i en säker plats as till hands – och detta är normalt inte en dröm, utan en verklig möjlighet.

Det finns ingen kostnad moln tjänster online där man kan kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Detta betyder att du kommer att ha användning av dem kommer från alla enhet, kunna publicera dokument med två klick, och use kollegor på en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är faktiskt en säker försämrad tjänst där man kan lagra och främja filer. I gratis återgivning har du 10 GB av lagring tillgängligt, och betalda variationer upp till 2 TB. Dessutom , finns det avgifter för unga familjer – upp till 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

SUPER

MEGA är oftast en pålitlig leverantör för att bevara information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela dokument, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln lagring där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det bekvämt att att} dela länkar med giltighet eller i seite an seite att arbeta med de allmänna dokumenten, skydda dem, och behålla dem avsedda för en obestämd period.

Google Travel

Google Travel är en impair lagrings service på Googles plattform. Det är verkligen lämpligt för personligt bruk och : det erbjuder användare med länkar, effort, redigering och data writing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsområde för hem och företag. Retain filer och foton i molnet följaktligen är de alltid nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll get med an extra nivå av säkerhet för papper eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är definitivt Apples impair lagring som ger dig tillgång till dina media filer, fotografier och papper från i princip vilken enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda inkluderade applikationer, store och recover lösenord via alla produkt.

Låda

Låda – en tjänst där du kan detaljhandel dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är tillgänglig på alla enheter, data är lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering på-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är ett internet lagring och samarbete applikation tillgängligt på virtually any enhet. Med vdr du kan faktiskt dela datafiler, visa, modifiera dem när och ladda ner hundratals papper på en gång.

Slutsats

Fildelning Program kan användas kommer från vilken maskin som helst} , så de required filerna är alltid bekväma att “få” eller mail – det viktigaste är att ha internet.

Record lagring lösningar är problemfritt för personligt bruk apply och business. Du kan publicera ett butik av familjeenhet foton, personliga dokument, och i vissa fall shopping för att göra detta. Och de kommer att stödja entreprenörer spara på dyra värdutrymme, optimera arbetet ett fjärr team och besitta pris e-postlistor till köpare.

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *